Ufordragelig skapning....

Ny dag, nye muligheter og jaggu et nytt blogginnlegg! Det har vært en fin og hektisk dag på jobb. Vi har kampanje i disse dager, det vil si gode tilbud og konkurranser og det er jo moro! Jeg styrer og steller med vår lille butikk- veldig stas. I dag har jeg satt frem aktivitetsbrett til hund/katt- genialt!

Det er stor aktivitet på hjemmefronten også. Perling er veldig populært! Kjenner jeg gleder meg til påske.

Det har forsvunnet endel katter i nabolaget siste månedene, uten at vi har forstått hvorfor!

Den siste fant jeg død da jeg en tidlig morgen tustet til jobb. Stakkars Jameson hadde store bittskader.... Har prøvd å følge litt med, og i dag fikk vi se relativt store spor i snøen.

Et par sms og en tlf senere fikk vi en fra viltnemnda til å vurdere sporene. Hurra for snille hjelpsomme menn som rykker ut til crazy catlady i mørket! ;)

Vi mater altså på en rev..... Litt i tvil om hvordan jeg skal gripe dette ann... Syns nok den er noe ufordragelig som ikke bare forsyner seg av kattematen- men kanskje også kattene!!! Sukk.

Til slutt må jeg si: HEI MAMMA!!!! Moderen er på nett!! Skrekkblandet fryd, haha!

Natta- i morgen er det jobb igjen!

KLEM

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 kommentarer

annebe

09.03.2017 kl.21:38

Hyggelig du er litt på bloggen igjen :)) Aktiviteter er bra for alle :)) Litt ekkelt med kattene som forsvinner/dør... håper dere finner ut om det er reven eller noe annet da...så det blir tryggere å være katt... God natt og fin morgendag til deg og dine :))

ingerslilleverden.blogg.no

09.03.2017 kl.21:41

annebe: Så koselig å se deg igjen!!! Har vært lite aktiv siste månedene- men satser på at jeg er tilbake igjen nå :)
Pilter innom deg også en dag! Nattinatt <3

Skriv en ny kommentar

ingerslilleverden.blogg.no

35, Vennesla

Dette er meg og mitt liv. Min lille boble. Med andre ord, ikke den mest seriøse bloggen. Men det er heller ikke målet. Så les i vei, eller la være. Blir veldig glad for kommentarer. <3 Led meg ikke inn i fristelse, jeg finner veien selv!!! Kontakt: ingereriksen@hotmail.com

Matbloggtoppen

Kategorier

Arkiv

hits