hits

En viktig påminner....

Så var uken i gang!

Ble en pangstart på jobb i dag, mandagen er stort sett alltid hektisk. Slutter sent også, rekker akkurat hjem, slenge noe mat til arvingene før det er kvelden.

Ikke for Zorro da, han tar livet med knusende ro. Tenkt at pusen er blitt 1,5 år allerede! Hadde ikke trodd han ble så gammel mtp hjertefeilen. Vi får se hva hva som skjer fremover, som med det meste annet vet man ikke hva fremtiden bringer. Ei heller hvor lenge livet varer. Heldigvis. En liten - men vikitig påminner om å nyte livet, menneskene og de små tingene rundt oss. Hver dag.

Snart klar for å erobre drømmeland. Tidlig opp i morgen, kan'ke si jeg liker det....

Ellers driver jeg å psyker meg opp til å få bestilt en ny time hos torturisten min.... Jeg MÅ bli ferdig med tatoveringen min før sommeren. Og det er et stykke igjen.... Desverre...

Er ikke en celle i dette skinnet som har lyst å legge meg i den stolen... Men jeg må jo bli ferdig! Blir man egentlig ferdig noen gang?

Jeg har mine tvil..Etter å ha sett en venninne ble tatovert i går frister det enda mindre å begynne igjen.....

Men det blir jo så fint! Baaahhhh....

Håper dere har hatt en fin start på uken!

KLEM

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

ingerslilleverden.blogg.no

36, Vennesla

Dette er meg og mitt liv. Min lille boble. Med andre ord, ikke den mest seriøse bloggen. Men det er heller ikke målet. Så les i vei, eller la være. Blir veldig glad for kommentarer. <3 Led meg ikke inn i fristelse, jeg finner veien selv!!! Kontakt: ingereriksen@hotmail.com

Matbloggtoppen

Kategorier

Arkiv