Hva har skjedd siden sist....?

Oioioi- det ble plutselig en veldig lang pause igjen.... Men tusen takk for god respons på innlegget om Sam. Det har desverre vært enda flere slike tilfeller, og flere blir det.... Akkurat nå er det kaostid med kattunger alle veier. Sukk.

Så hva har skjedd siden sist... En hel masse faktisk! Vi hadde en tur til Kreta i mai. Det var utrolig fint!

Har desverre ikke mange bilder på mobilen fra den turen, men det får komme en annen dag. Tonny fylte hele fire år mens vi var på ferie- hurra!

Her er de alle tre, sukk.

Vi kom hjem på en søndag. Var egentlig bare hjem å pakke om kofferten. Vaske litt klær. Jobbe et par dager før jeg reiste videre. Årets jentetur gikk selvsagt til Alanya. Fantastisk uke. Stille og rolig husmorferie.

Trine har lagd et fb-vennlig bilde!

Vi fikk etter litt om og men også feiret sankt.hans. Det er jo tradisjon å sitte på hovedgården å fryse ræva av seg. Høflig som jeg er tilbyr jeg selvsagt de eldre pleddet mitt.

Far storkoste seg!

Forrige helg var det duket for bryllup, det hadde jeg gledet meg til lenge! Hele stasen har vært hemmelig, så det ble noen lange haker - men så moro!

Utrolig gøy kveld. Nydelig brudepar.

Ekstra stas å være forlover- det var en ære.

Minsten og meg har overnattet i telt. Hun sovnet med et smil om munnen . Vi koste oss. Vi skaper minner. Nyter. Leker. Vi ler sammen- det føles godt. Hun er virkelig en solstråle!

Nå har jeg begynt ferien min.

Jeg finner ikke ord for hvor deilig det skal bli!

Vi kom oss litt uventet - men veldig gledelig avsted på Norway rock. Kom avsted sent, men vi fikk hvert fall lørdagen.

Kjempegøy, god stemning og fine folk. Elsker festival!

 

Tja, ellers er det vel ikke all verdens nytt. Verden surret rundt meg i hundre og helvete. Prøver henge med. Har jobbet endel, både på klinikk og i forbindelse med db.

Revet meg i håret. Bitt tennene sammen. Det er jo ikke vits å pynte all verdens på ting- enkelte mennesker kunne jeg kastrert med en t-skje i disse dager. Noen fortjener virkelig en panne... Den ene kattungen etter den andre dukker opp.

Her en dag stod vi regnvær med fellene bare for å bli kjeftet huden full. Naturen skulle gå sin gang, kattene skulle sulte ihjel til vinteren. Det var det beste. IKKE at vi forsøker hanke dem inn NÅ- mens de små. Nå som de kan få muligheten til et godt liv. Men nei da...

Forstå det den som kan. Jeg kan ikke.

Møkkafolk.

Men nuh- nuh er det FERIE! Deilig med en pause fra alle disse kabalene i hverdagen som konstant må legges. Et evig mas på svigers, som forøvrig stiller smilende og velvillig opp når vi spør dem. Vi er så heldige.

Ferien skal nytes med gode venner, smilende barn og selvsagt et besøk til deilige Kreta. Whoop-whoop.

 

KLEM!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

ingerslilleverden.blogg.no

35, Vennesla

Dette er meg og mitt liv. Min lille boble. Med andre ord, ikke den mest seriøse bloggen. Men det er heller ikke målet. Så les i vei, eller la være. Blir veldig glad for kommentarer. <3 Led meg ikke inn i fristelse, jeg finner veien selv!!! Kontakt: ingereriksen@hotmail.com

Matbloggtoppen

Kategorier

Arkiv

hits